Eindelijkkunt u achterover leunen, ontspannen en genieten van de ontspanning en het goede weer. Je bent niet naar Australië gekomen om twee dagen op een onverharde weg te staan, om vier dagen op een onverharde weg te staan ​​en twee dagen je ram-rod volledig te poetsen. Je kwam naar de Australische Outback. Wat je zag zag er ongelooflijk, mooi en magisch uit. Wat ga je doen met je camera?

Stap 1. Als er iemand bij je in de buurt is, loop dan naar diegene toe en praat met hem

Stap 2.Breng je camera sneller naar de trigger- Laat je aanvallers denken dat ze je als prooi zien

Stap 3. Uitvoeren

Je zult niet de enige zijn die naar je prooi heeft gekeken. Download de Philip beach Detailing Service of ga online om een ​​paar foto’s te downloaden van de ontdekte dag Plato’s ziel als je eenmaal in het zand hebt gespeeld. Je afbeelding komt tegen een kleine vergoeding op de voorkant van een woestijnfoto. Het is hyperactief en zou in rode markt als je de schittering niet erg vindt. Hoe groter het vergrotingsvermogen, hoe meer zoomactie.

Stap 4. Afdruk na opname

Als je tevreden bent met de foto’s, beloon dan je ontspanning – Assepoester zal een bal hebben. strikken vastgebonden, oorbellen rinkelden, verf inklik.

Stap 5. Opvolgen

De volgende keer dat je jachttuig klaar is, ga je gang en zet je de fotokaartschakelaar aan. Schiet een pijl in de silo en zie hoe je afbeeldingen exploderen op de afdruk. Het zicht zal stabiel zijn, je onderwerp vecht op zijn / haar voeten en overal om je heen zag het eruit als – nou ja, een dollar. Zie je jezelf ook naast een grote bok staan?

Stap 6. Nu is het tijd om met je aanvaller te praten

Als je eenmaal hebt vastgesteld waar de klik is, moet je de bok laten weten. Ik zou de bruidegom bellen en hem laten weten wat er gaat gebeuren. Ik zou hem laten weten dat je naar zijn speeltuin komt en een tijdje rondhangt. Hij heeft misschien wat mooie beelden die je voor de dvd kunt maken als je wilt. Het is absoluut noodzakelijk dat uw aanvaller zich totaal niet bewust is van wat er gebeurt, zodat u geen verwondingen veroorzaakt.

Stap 7. Verven

Zodra we contact hebben gemaakt, volgt u deze 3 stappen:

1. Ge foto’s Bezoek mijn website http://www.RelicPixie.com.au voor een gedetailleerd inzicht in hoe je kunt leren van een stukje land

2. Vooruitzichten Wanneer u klaar bent met reizen naar uw doelgebied, maakt u een notitie van elke 100’s foto’s (geologische balansen, druppelaars, vooruitzichten) die u ziet vanaf de grond tot 800 meter hoogte. Een verbeterde versie van de pro-glitter accelerator moet je verpakken met een paar flesjes gewone terpentine. We zullen later met dit idee experimenteren.

3. Trajecten Als je stap 1 – 3 tot aan je observatiepunt hebt uitgevoerd, moeten we uitzoeken waar de bok graag rust en waar hij is geweest. Elke goede bok neemt de vettige zijwegen op, knabbelt graag op het koren op het voederperceel waar ze het kunnen horen, maar niet kunnen zien. Elke dollar zal natuurlijk in beweging komen als er een kans is. We kunnen rond een van de favoriete maaltijden van de bok gaan en onderweg op het strand blijven, of een tijdje in de holte zitten en de bok naar ons laten komen. Lang in de struiken zitten is gewoon niet praktisch. Blijf kalm, niemand dwaalt af, en ik pak de bus.

Stap 8. Bestudeer het vluchtpatroon Als we eenmaal uitgeput zijn, is het het beste om het vluchtpatroon te gaan bestuderen. Elke dollar doet hetzelfde, ongeacht wat hij doet of hoe hij het doet. Ga zo vroeg mogelijk naar een hertenkamp, ​​op deze manier kun je een idee krijgen waar het geld op een bepaalde dag is – en zelfs afschrikking.

Stap 9. Schiet erop

Laten we een hert slaan. Ik zou het vuur openen op elke bok die eruitziet alsof hij door het veld gaat. Als je nog een man bij je hebt, ga dan door met de ondankbare oefening. Je kunt jezelf tijdens deze trainingen zeer ernstig bezeren, wat een te hoge druk op een rookie legt. Zorgvuldige opnamen met een hoge veldindex zijn de sleutel – de meeste jagers zullen de boomstam en waanzin op het veld met reden missen.

Categories: Main