Free Gratis stockfoto met actief, afgetekend, atleet Stock Photo

Ik ben bij de Amsterdamse boksschool gekomen nadat ik gestopt ben als bokser. Ik ben van plan om daar te blijven en te helpen met het vinden van de beste instructeurs voor je bokslessen.

Kijk voor meer informatie ophttp://www.ink Walters.beBroke.co.at

In mijn boksschool in Amsterdam heb ik Dr. Bart Janse aangesteld als hoofdtrainer. Hij is een Nederlandse bokstrainer, die professionele boksers heeft gecoacht. Bart is erg goed, weet waar hij mee bezig is en zal je de juiste training geven die je nodig hebt.

Ik heb 3 kinderen die graag bokslessen wilden volgen. Met 2 van hen heb ik de lessen al gevolgd en met het 3e kind ben ik met de lessen begonnen. Ik wilde alleen maar om een aantal van mijn gedachten over het te delen, zodat u uw onderzoek doen en maak een weloverwogen beslissing over het kiezen van wie u wilt uw bokslessen te nemen van.

Dus hier is wat ik denk:

Je aanvaller:

Je hoort of leest misschien vaak uitspraken als: "Je moet de kinderen laten "hosselen" en meer spraakzaam laten zijn. Of je moet ze het " speeksel" op gang laten brengen terwijl je de andere kinderen meer uitdaagt." Hier is mijn reactie:

Ik ben het helemaal met je eens dat kinderen soms meer moeten praten, maar ze moeten zeker niet huffen en puffen. Het enige wat dit doet is zijn zelfvertrouwen aantasten en kan ertoe leiden dat hij de zoveelste bokser wordt in je bokslescarrière.

Gierige Perth tegenstander:

Het is nieuw dat vandaag elk kind wil een boksexpert te zijn. Sommigen zijn van nature getalenteerd en sommigen zijn van nature traag. Ik denk echter niet dat enig kind een speciale behandeling verdient en Heinrick Ericsson is de grootste overtreder. Ik adviseer u de telefoon te pakken en Ernie te bellen. Hij was ooit een explosieve loper en een vernietigende stoot in de ring. Hij weet hoe hij een grote stoter moet laten lijken op een grote stoter. Als je een kind uitslaat, zal hij gewoon een truc missen.

De echte waarheid over het fenomeen tennisbal:

Vandaag de dag zijn steeds meer tenniscoaches op topniveau, als ze dat al niet zijn, dan op zijn minst aan het nadenken over strategieën met als doel osmose, om het in hun tennislesmateriaal op te nemen. Ik moet u eraan herinneren dat de tennisbal niet de manier is waarop u tennist!

Dit is wat er gebeurt:

Je moet terug naar de basis. De enige keer dat je aan technische vaardigheden moet werken, is tussen de sessies door. Verder is het allemaal goed en wel om zo goed mogelijk te spelen, maar je spel verbeteren is iets eenvoudiger.

Als je tennisles geeft, neem dan alleen reffendrills en lessen die balcontrole implementeren op in je lesplannen. Ik juich elke coach toe die bereid is dit te doen. Als je de hulp inroept van een toegewijde instructeur, zul je veel beter af zijn.  Boksschool Amsterdam

Serieuze spelers zou ik de volgende uitdaging willen voorleggen:

Gooi de tennisbal elke dag een kwart dozijn keer (eigenlijk veel meer dan dat).

Tijdens de eerste 100 worpen moet je ernaar streven om 100 keer succesvol gericht te gooien en dan een paar seconden in die positie te blijven zonder de bal twee keer te laten stuiteren.

Tijdens de volgende 100 worpen moet je ernaar streven om dat nog eens 100 keer te doen, en zo verder en zo verder tot je elke dag 400 worpen succesvol doet!

Voeg elke dag 100 worpen toe!

Categories: Main