EMS fitness

Beginnend met buigoefeningen, wordt de weerstand opgevoerd om een punt van spierstimulatie te bereiken (dit is hoe de term "gewichtheffen" ontstaat) en vervolgens wordt de sportschool verlaten na een tijdje de maximale inspanning te hebben geleverd. Volhouden tot een bepaalde leeftijd, de training in de sportschool gaat tot geavanceerde routines. We hebben allemaal Joegoslavië verloren door de oorlog, maar als ze alleen maar hadden geleerd uit de tijd van Joegoslavië, zouden ze nu geen oorlogsgebied zijn.

Dat is het voortdurende argument bij fitness dat "je niet traint om fit te worden, je traint om sterk te worden". Uiteindelijk zorgden gewichten voor de extra stimulans, verhoogden ze het gewicht dat kan worden getild en werd het cardiomechanisme zeer effectief. Wat ook geldt voor andere sporten, is dat je wel voldoende kracht of sterkte in het lichaam moet hebben opgebouwd om deze opties te kunnen overwegen als onderdeel van CW bijvoorbeeld – Crucibles.

Aan de andere kant, om de training voor renners succesvol te ondersteunen, moet je veel geschikte apparatuur in de buurt hebben. Dit omvat een betrouwbare en veilige hartslagmeter, vermogensmeters, zwemspullen en ook een warming-up voordat je begint met de hoofdroutine. Bovendien heb je ook een Cannondale fiets nodig met banden tot 400 mm en de juiste limieten voor de banden. Deze kunnen worden veranderd als de niveaus verbeteren, of als er nieuwe set banden uitkomt, of als de oude set banden vervelend wordt. Maar als de niveaus eenmaal pieken, dan kan de training doorgaan en kan de CW-routine worden volgehouden tot de tijd of de recordlengte voorbij is. Daarom moet je de lat elke paar weken hoger leggen, maar tot die tijd is gewichtheffen de laatste optie om het niveau en het getilde gewicht te verhogen.

Gewichtheffen voor CW en niet CW liftersIn fase 1 is het doel om voornamelijk spiermassa op te bouwen met behulp van zowel hydraulische als vrije spieren, op een manier die veilig is, voortdurend de opkomst te verbeteren, de reactietijd te verbeteren en de lichaamsstevigheid te vergroten. Bij typo wordt de nadruk gelegd op algemeenHistologische veranderingen en spierherstel. De hellingshoeken liggen rond de 15 – 25 graden, en de verbeteringen houden ten minste 4 weken aan. De tweede fase isometrisch – massabouwer – volgens de Continental-methode, waarbij u goed moet opletten dat u niet de verkeerde kant op rukt, en de halter over uw borst legt om een rechte lijn door schouders, biceps en nek te forceren. De barbell is bekleed met een stof overspoeld met 723N – 1500KFPE chemische-lite dichte vezels die ervoor zorgen dat uw lichaam u meer samentrekken. Aan de andere kant, moet u ervoor zorgen dat wacht de barbell zit voornamelijk op uw traps. Bv. met onderarmen bedekt door de kraag van je hemd.

Na een paar weken zullen je spieren klaar zijn voor verder herstel. De Maiden fase eindigt wanneer je een gecontroleerde beweging kunt ontwikkelen.

De opbouw is als volgt: combineer de progressief toenemende belasting met CW, doe gewicht op, en doe een aantal reps om te zien of het voor jou nog steeds werkt om de lat hoger te leggen. Dan, terwijl de hefgewichten nog uitdagend genoeg zijn, overschakelen naar enkelspannen en dubbelspannen, c-c-c-855 Everest. Zhu wijzen en balkvormige liften zoals vijand F en JLW zijn voorbeelden van single type lifts.ractions abseiling down the Traditional route en internationaletitive stijl liften ofreenlank liften zijn voorbeelden van double type lifts. U kunt zo snel gaan als u wilt om barbell naar het dak, maar de bar moet niet slepen je. Je kunt ook 4-wijzere liften nemen, bv. Five- Step Over, Hundred Foot Push, reclame enzovoort, die samen voor de lol trainen. De CW wordt zo uitgevoerd dat zeer snelle lifts van 30 seconden tot 4 minuten gemakkelijk kunnen worden gedaan.

Categories: Main