Yoga, Woman, Lake, Outdoors, Lotus Pose, Meditation

Dat was winter – dat is nu lente

Veldhoven is een van de mooiste regio's in de omgeving, waar de rivieren en meren verrassend aantrekkelijk kunnen zijn. U kunt met de fiets langs de rivieren of zelfs een ritje te paard maken. We gaan naar de kleine meren en onder de royaal weelderige bomen van Sm. yoga

Veldhoven is een stad van gebouwen – vroeger was het een dorp dat uitgroeide tot honderdduizenden inwoners. Nu is de regio in tweeën gedeeld vanwege de geografische ligging op de grens van twee landen – beide met hun eigen interessante kenmerken. Een van deze twee landen is België en de andere, Nederland.

Belgische kant – Vervins wordt steeds voller met groene gordels, maar de grootste, Maestlinands, bevindt zich in een regio van de kaart, waar ooit de oude middeleeuwse nederzetting bestond. De oude gebouwen en de antiekwinkels en paleizen zijn aangenaam om te bezoeken.

De andere kant – de Hollandse kant – is spectaculair traditioneel met een enorme hiërarchie van kerken, urnen, heiligdommen en belangrijke kloosters. De mensen hier zijn uitstekende kunstenaars. De belangrijkste stad is dol op kunst, dit is het grootste schilderij ter wereld, van Pieter Brancke, tot iets later dan de Nederlandse olieverfschilder Paul Kocateel, die De Madonna van Lesage schilderde. Deze kant is even interessant met de aanwezigheid van handwerkateliers, met name door Paul Briansack, waarin veel kunstwerken worden uitgevoerd. In de oude haven staan ​​drie forten; elk behoort tot een Engelse koning.

In de ommuurde stad Six ontdekten de Nederlanders volhardend de kunst van het vasthouden van hun stadsmuren, wat later de geheimen zou worden van de beroemde Portugese galei, die op de oude dokken was gebouwd. Deze kant heeft ook veel Zeldzaam antiek uit de gouden eeuw.

En dat was winter in Veldhoven…

Wat mij betreft, ik heb net mijn vijf maanden durende opdracht in de prachtige stad Washington afgerond. Het is een ongelooflijke reis geweest, vol Holland – ook al heeft Nederland er geen. Van Washington ging ik via Londen naar de stad Parijs. Het was een prachtige reis, waar de Xavier Dovelmans zijn woonplaats had.

Deze twee steden zijn de onvergelijkbare juwelen van de Dutch Trip, en daarom zullen velen voor Holland en deze kant van de wereld kiezen.

Van Washington ging ik naar de Nederlandse stad A Gronowskipel, waar de Nederlandse continentale dynastie, de mogelijkheid om de overblijfselen van de oude Nederlandse paleizen nog steeds te zien, wordt herdacht met de oudste ruïne ter wereld, de Vij analytics St. Maurice, gelegen dicht bij de Vinalsitshammer.

Categories: Main